Tjänster

Hellast – Delparti – Special – Thermo – Säkerhet – Express 24/7

BREDD I KUNSKAP & TJÄNSTER

Vi har transportlösningar för de flesta behov. Det innebär allt från delpartier, hellaster, styckegods och överdimensionerade specialtransporter till termotransporter, expresslösningar och säkerhetstransporter i skåptrailers med dubbla förare. Oftast samlastar vi för bästa ekonomi och för att minska vår miljöpåverkan.

VI GÖR DET ALLA ANDRA SÄGER

De flesta transportföretag påstår att de erbjuder snabbhet, säkerhet och flexibilitet. Våra kunder ser det som en självklarhet. Det är inget man behöver säga, det är något man bevisar på vägarna. Vi bevisar det med en stor och modern fordonspark av egna dragfordon samt lastbärare. Fordonsparken motsvarar högt ställda teknikkrav och är anpassad för att sänka kostnaderna samt minimera vår miljöpåverkan. För dig innebär det en attraktiv prisbild och att ord övergår till handling.

EXPRESSTRANSPORTER MED TIDSFÖRSÄKRINGAR

Ett av våra specialområden är expresstransporter över den europeiska kontinenten, med huvudfokus på Rumänien. Om godset inte är framme på avtalad tid bjuder vi på frakten. Vi erbjuder expresslösningar från hela Skandinavien från 24 timmar till max 72 timmar. Snabbt, smart och smidigt, eller hur? Kontakta oss så berättar vi mer om våra expresstransporter.

DÖRR-TILL-DÖRR LEVERANSER AV HEL- OCH DELLASTER

Vi har transportlösningar för de flesta behov när det gäller dörr-till-dörr leveranser av hel- och dellaster. För dig innebär det en attraktiv prisbild och att ord övergår till handling.

SPECIALTRANSPORTER ÖVER HELA EUROPA

Att transportera skrymmande och tunga objekt kräver både erfarenhet, kompetens och noggrann planering. Det handlar om specialtrailers med farligt gods, med entreprenadmaskiner, elektronisk utrustning, hög last, lång last, bred last etc. Det mesta är möjligt och vi utför specialtransporter inom hela Europa.

Hellast – Delparti – Special – Thermo – Säkerhet – Express 24/7